Bonnie ‘Prince’ Billy aterra el pròxim diumenge en Las Naves

El cantant actuarà amb els Bitchin Bajas dins del Festival de la Cançó del Grau

El públic valencià podrà assistir a un dels primers concerts que el solista nord americà i la banda de sons psicodèlics ofereixen en Europa, després d’una gira pel Mitjà Oest dels EE UU i per Japó. L’actuació de Bonnie «Prince» Billy està inclosa en la programació del Festival de la Cançó del Grau, que està celebrant-se durant tot este mes de juliol en els patis de Las Naves.

Will Oldham és el vertader nom de Bonnie «Prince» Billy, qui porta un quart de segle embarcat en un idiosincràtic viatge pels mons del indie-folk i el cinema independent. Amb una personal forma d’encarar la música, Oldham ompli les seues cançons d’intimitat, d’un sentiment de comunitat, misteri i espontaneïtat. S’ha convertit en un dels trobadors més influents i estimats del moment, referent de l’indie folk.

Fa uns mesos Bonnie «Prince» Billy encetà una col·laboració amb la banda també nord americana Bitchin Bajas, durant una residència de tres dies en el prestigiós Cafè Oto de Londres. Els Bitchin Bajas són creadors d’ambients càlids, instrumentals, psicodèlics i melòdics, bevent del minimalisme electrònic dels 60/70 i introduint instruments acústics com a flautes, saxos, xilòfons i xicotets instruments de vent.

La combinació amb Bonnie «Prince» Billy ha estat un encert, i tenim ara l’oportunitat de veure’ls en directe, sent el de Las Naves un dels primers concerts del projecte per Europa, ja que fins ara solament han fet una gira amb comptagotes pel Mitjà Oest americà, a més d’alguns concerts a Japó.

Les entrades del concert, que serà a les 21h, es poden comprar a la finestreta de Las Naves o a través de l’enllaç https://goo.gl/CdWsA2


Tags assigned to this article:
Festival de la Cançó del GrauLas Naves

Related Articles

El festival de música contemporánea Ensems rinde homenaje a Luis de Pablo

El festival Ensems rinde el sábado 22 homenaje al músico Luis de Pablo. Esta jornada dedicada al compositor comienza con

Este jueves 3 Septiembre comienza la Ruta Secretos del Cabanyal

La empresa TuriArt ya sorprendió antes del verano con su ruta de Misterios y Secretos del barrio del Carmen y

El Cor de la Generalitat inicia la seua gira per poblacions del Circuit Cultural Valencià

El Cor celebra enguany el seu 30 aniversari, des dels seus inicis en 1987 El Cor de la Generalitat Valenciana,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*