Conselleria resol favorablement 411 sol·licituds per a les ajudes del lloguer social a Elx

Conselleria ha resolt favorablement 411 sol·licituds, de les 471 presentades, per a les ajudes del lloguer social a Elx. Així ho ha exposat este matí la regidora de Benestar Social, Teresa Macià, que ha indicat que serà el propi Ajuntament d’Elx el que avance a les famílies els diners de les subvencions fins que Conselleria faça efectiva la resolució econòmica.

En total, es presentaren 471 sol·licituds, de les quals 443 foren tramitades i 411 aprovades. Per zones, Carrús és el barri on més sol·licituds s’han presentat, amb 146; seguit de la zona de Poeta Miguel Hernández amb 111; i Altabix amb 42 sol·licituds.

Conveni

Així mateix, la regidora de Benestar Social ha assenyalat també que s’ha renovat el conveni de col·laboració entre el Consell General del Poder Judicial, la Generalitat i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies sobre la detecció de supòsits de vulnerabilitat en ocasió del llançament de vivenda i mesures de caràcter social.

L’objectiu del conveni és intervindre davant de desnonaments per execució hipotecària sobre vivenda habitual o per falta de pagament de la renda o de quantitats amb pagament que pertoque a l’arrendatari.

Durant l’any 2016, l’Oficina Municipal de Vivenda Social atengué 289 unitats familiars i s’ha formalitzat un total de 9 lloguers socials; s’han tramitat 10 sol·licituds al Fons Social de Vivenda; i s’han dut a terme 11 informes de vulnerabilitat elaborats a fi de sol·licitar suspensió de llançament.

En el que va d’any han sigut ateses 36 unitats familiars i durant el passat mes de gener es paralitzaran 2 desnonaments.


Tags assigned to this article:
Elxlloguer social

Related Articles

Se inicia de urgencia la tramitación para la ampliación de Elx Parque Empresarial

La consellera María José Salvador ha firmado un resolución para tramitar la petición del Ayuntamiento de Elx, al existir razones

Elche celebra que Transparencia Internacional reconozca su laboral en la normativa sobre contratos

La concejal de Transparencia del Ayuntamiento de Elche, Esther Díez, ha afirmado hoy que “celebramos que la organización no gubernamental

Sidonie, protagonista en la barraca popular de las fiestas de agosto de Elx 2016

Los más mayores tendrán su espacio en l’Hort de Baix con bailes y danzas | A partir del día 7 de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*