Es presenta el nou Consell Municipal de Promoció Econòmica de l’Olleria

Vidal i Engo durant la presentació del Consell

Per tal de contribuir a la reactivació econòmica del municipi s’ha presentat a l’Olleria el Consell Municipal de Promoció Econòmica (COMPE) impulsat per l’ajuntament de la localitat. El regidor de Promoció Econòmica, Jesús Engo, ha assegurat que esta reactivació econòmica “és un objectiu prioritari per a l’actual equip de govern i en el que estem treballant des del primer dia”.

Engo a més, ha comentat que este Consell és un òrgan amb caràcter assessor, consultiu i dinamitzador de totes aquelles activitats o accions encaminades a millorar les condicions per a la realització de l’activitat comercial i per a afavorir la creació i manteniment d’empreses així com la diversificació de l’activitat econòmica. Per dur-ho a terme s’apunta que es realitzaran debats i informes i propostes en qualitat de recomanacions.

Este consell pretén, segons el mateix regidor del PP, “concentrar els esforços de tots els col·lectius involucrats, públics i privats, per a aportar les experiències individuals que permeten la definició d’estratègies encaminades a la promoció, dinamització i diversificació del teixit empresarial i en especial de diferents sectors com el industrial el comerç, a més de contemplar actuacions de caràcter mediambiental i de sostenibilitat en el creixement”.

A la presentació han assisit polítics, amb l’alcalde José Vidal al capdavant, representants de diverses associacions del municipi, empresaris i comerciants. Precisament l’alcald ha manifestat que el COMPE és “un fòrum de diàleg i debat que permet canalitzar la participació dels ciutadans, organitzacions, associacions empresarials etc. en els assumptes municipals”.

Pel que fa a la seua estructura hi haurà una assemblea, una comissió executiva permanent i comissions sectorials de treball. L’Assemblea estarà presidida per l’alcalde, José Vidal, la vicepresidència primera pel regidor de Promoció Econòmica, la vicepresidència segona per la regidora d’Economia i Hisenda, Carmina Navalón, per un Director, a més de per un Secretari que serà el de l’ajuntament o funcionari en què delegue, un representant de cada grup polític municipal, que haurà de ser regidor de l’Ajuntament de l’Olleria, un representant de cadascuna de les associacions de comerciants i/o empresarials locals o d’àmbit superior legalment constituïdes i fins a tres representants sindicals amb representació en empreses o administració pública, designats per les organitzacions sindicals, en atenció a la seua representativitat.

Articles relacionats

Tags: , , , ,Related Articles

Puçol es uno de los 7 municipios de l’Horta que no se han acogido al plan de pago de facturas a proveedores

Sólo 7 de los 43 pueblos de la comarca de l’Horta no se han acogido al plan de pago de facturas a proveedores del Real Decreto 4/2012 del Gobierno Central y Puçol puede presumir de ser uno de ellos ya que, según fuentes municipales…

El Levante gana y se lleva el premio de Europa (3-0)

Por una vez, el fútbol ha sido justo. El Levante UD merecía, después de un año espectacular, tener el primero de jugar una competición europea y, al final, tuvo su premio, y no fue el gordo por muy poco. El Levante tenía que ganar y esperar resultados. El equipo de JIM hizo los deberes, y […]

Artículos relacionados:

Ciudad Ros Casares destroza al CCC Polkowice (88-54)

Las valencianas arrollaron en la Fonteta al CCC Polkowice, en el primer partido de la serie de octavos de final de la Euroliga.
El partido comenzó con gran igualdad e intercambio de canastas. El equipo valenciano consiguió frenar el ataque del CCC Polkowice con una buena defensa y el control del rebote defensivo. Ann Wauters fue […]

Artículos relacionados: