Es presenta el nou Consell Municipal de Promoció Econòmica de l’Olleria

Vidal i Engo durant la presentació del Consell

Per tal de contribuir a la reactivació econòmica del municipi s’ha presentat a l’Olleria el Consell Municipal de Promoció Econòmica (COMPE) impulsat per l’ajuntament de la localitat. El regidor de Promoció Econòmica, Jesús Engo, ha assegurat que esta reactivació econòmica “és un objectiu prioritari per a l’actual equip de govern i en el que estem treballant des del primer dia”.

Engo a més, ha comentat que este Consell és un òrgan amb caràcter assessor, consultiu i dinamitzador de totes aquelles activitats o accions encaminades a millorar les condicions per a la realització de l’activitat comercial i per a afavorir la creació i manteniment d’empreses així com la diversificació de l’activitat econòmica. Per dur-ho a terme s’apunta que es realitzaran debats i informes i propostes en qualitat de recomanacions.

Este consell pretén, segons el mateix regidor del PP, “concentrar els esforços de tots els col·lectius involucrats, públics i privats, per a aportar les experiències individuals que permeten la definició d’estratègies encaminades a la promoció, dinamització i diversificació del teixit empresarial i en especial de diferents sectors com el industrial el comerç, a més de contemplar actuacions de caràcter mediambiental i de sostenibilitat en el creixement”.

A la presentació han assisit polítics, amb l’alcalde José Vidal al capdavant, representants de diverses associacions del municipi, empresaris i comerciants. Precisament l’alcald ha manifestat que el COMPE és “un fòrum de diàleg i debat que permet canalitzar la participació dels ciutadans, organitzacions, associacions empresarials etc. en els assumptes municipals”.

Pel que fa a la seua estructura hi haurà una assemblea, una comissió executiva permanent i comissions sectorials de treball. L’Assemblea estarà presidida per l’alcalde, José Vidal, la vicepresidència primera pel regidor de Promoció Econòmica, la vicepresidència segona per la regidora d’Economia i Hisenda, Carmina Navalón, per un Director, a més de per un Secretari que serà el de l’ajuntament o funcionari en què delegue, un representant de cada grup polític municipal, que haurà de ser regidor de l’Ajuntament de l’Olleria, un representant de cadascuna de les associacions de comerciants i/o empresarials locals o d’àmbit superior legalment constituïdes i fins a tres representants sindicals amb representació en empreses o administració pública, designats per les organitzacions sindicals, en atenció a la seua representativitat.

Articles relacionats

Tags: , , , ,Related Articles

El Centre Ocupacional ‘Trèvol’ rep la visita de la Directora General de Persones amb Discapacitat

Esta setmana el Centre Ocupacional ‘Trèvol’ de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, ha rebut la visita de la Directora General de Persones amb Discapacitat, na Pilar Collado. Collado va acudir al Centre ocupacional situat a Albaida i destinat a “fomentar les capacitats laborals dels usuaris”, en paraules de M. Amelia Martínez, directora de l’estructura de […]

Mislata sigue esperando el proyecto de Fomento para conectar el municipio con la avenida de la Paz

En agosto de 2011, el entonces ministro de Fomento, José Blanco, visitó Mislata y anunció un proyecto de unión entre la V-30 y la A-3 y aseguró que se estudiaría la conexión entre el casco urbano de Mislata y la aveni…

La Guardia Civil detiene a 4 personas acusadas de 37 robos en El Camp del Túria

Agentes de la Guardia Civil han detenido a 4 presuntos miembros de una banda implicada en 37 robos con fuerza en viviendas de las comarca de El Camp del Túria.
Este grupo de delicuentes tenía El Camp del Túria como su principal territorio de actuac…