Fuset inicia les converses per elaborar el Ban de falles de l’any que ve

Fuset incidix en la seua aposta “pel diàleg amb diversos col•lectius socials i festius”

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha iniciat la ronda de converses amb diversos col•lectius socials i agents festius per a l’elaboració del ban de Falles de l’any que ve. Les primeres trobades han sigut amb representants de la Federació de Falles d’Especial, la Federació de Falles de Primera A i delegats de sector. A més, ha confirmat que han ampliat el termini per a la presentació de propostes donat que en algun cas no se n’havia rebut cap a la Regidoria per col•laborar en l’elaboració del ban.

Pere Fuset amb delegats de sector de JCF per a confeccionar el Ban Faller

Pere Fuset amb delegats de sector de JCF per a confeccionar el Ban Faller de 2018

Fuset ha recordat que, com ja va ocórrer l’any passat, n’hi haurà més reunions amb més agents fallers i també amb uns altres col•lectius de la societat valenciana que poden aportar molt per a l’elaboració del ban de Falles, com ara d’hostaleria, comerciants, consumidors i entitats veïnals. “Volem recollir totes les propostes per poder distribuir-les pels servicis municipals corresponents i estudiar-les”, ha explicat Fuset, qui ha destacat que “la millora de la seguretat i la convivència és fonamental. Volem incidir en el treball ja fet l’any passat, on les noves indicacions del ban de Falles varen afavorir la reducció de les queixes veïnals en un 62 per cent”.

A partir d’estes converses les propostes aportades pels diversos col•lectius fallers i representants veïnals, de l’hostaleria, de comerciants i consumidors es tindran presents a l’hora d’elaborar el ban municipal que ha de regular l’activitat diària en la nostra ciutat durant la celebració de les Falles. Com cada any, el text recollirà les aportacions de les forces de seguretat i dels diversos servicis municipals implicats a partir de l’anàlisi de les experiències prèvies.

Pere Fuset amb Federacions d'Especial i de Primera A

Relaciona amb aquest tema:

Fuset anuncia un Ban de Falles de 2018 participatiu

“Gràcies a la col•laboració de totes i tots l’any passat vàrem aconseguir un resultat molt positiu en reduir considerablement les queixes per molèsties durant les Falles. Eixa participació dels representants socials i de la festa és fonamental per al Govern de Joan Ribó i per això continuarem fomentant-la al màxim amb l’objectiu de reduir tot el possible els inconvenients, aprofitar tot el potencial de la festa i facilitar al màxim un clima òptim de convivència, seguretat i respecte”, ha afirmat per concloure Fuset.


Tags assigned to this article:
ban de FallesPere Fuset

Related Articles

Sueca exigeix a Ribera Salut que reòbriga el consultori de Les Palmeres

El consistori suecà fa públic el seu malestar per la retallada del servei sanitari en la zona marítima | L’Ajuntament

‘Heroika Classic Festival’, festival de motos clàssiques de l’Eliana, del 26 al 29 de maig

El parc de la Pinada de l’Eliana acollirà, del 26 al 28 de maig, la quarta edició del ‘Heroika Classic

Cantajuegos, piñatas y teatro de títeres en #NavidadenCAC

El emisario real recoge las cartas para los Reyes Magos los días 3, 4 y 5 de enero de 12.30

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*