Les Corts obrin la seua biblioteca digital a tota la ciutadania

Les Corts obrin la seua biblioteca digital a tota la ciutadania

La Biblioteca de Les Corts Valencianes posa en marxa un nou servei de préstec de llibres electrònics per als seus usuaris mitjançant internet https://bibliotecacortsvalencianes.odilotk.es/opac/#indice. Esta iniciativa és pionera en l’àmbit parlamentari autonòmic i, a més a més, és totalment oberta a la ciutadania.

Es tracta d’una plataforma de continguts digitals on demanar en préstec llibres electrònics. Permet accedir al catàleg i realitzar el préstec d’obres en format digital per a poder llegir-les en dispositius diferents: tabletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres compatibles amb DRM d’Adobe.

Segons ha puntualitzat el President de les Corts, Enric Morera, “és un servei més que ofereix el parlament a la ciutadania, per a compartir llibres, per facilitar l’accés a publicacions especialitzades que poden ser de gran utilitat per als estudiants perquè es tracta d’una biblioteca oberta les 24 hores del dia”.

Per poder utilitzar-lo cal només uns requisits mínims:

  • Accés a Internet
  • Enregistrar-se com a usuari / usuària a El meu compte
  • Si el sistema operatiu del seu PC és Windows, tenir instal·lada l’aplicació Odilo APP per a Windows.
  • Si el sistema operatiu del seu PC és Mac OS X, tenir instal·lat el programa lector de llibres electrònics Adobe Digital Editions.
  • Tenir instal·lada l’aplicació mòbil disponible OdiloAPP per a Android, IOS, Windows 8 i 10, Windows Phone.

Para ver las noticias destacadas del día, haz click aquí.


Tags assigned to this article:
les Corts

Related Articles

El sector afín a Fabra renunciará a presentar candidato a la presidencia del PP de l’Horta Sud tras pedir Castellano “unidad”

La visita del el secretario general del PPCV a las juntas locales del PP de Torrent y de Alaquàs tenía como objetivo unir esfuerzos de cara al proceso de renovación de cara a las juntas locales aunque también sirvió para calmar los ánimos, especi…

El alcalde de Xirivella envía 13.000 cartas a los vecinos informando de la situación económica del Ayuntamiento

“Estos no son los datos que me hubiera gustado trasladarles pero creo sinceramente que lo que debe primar desde la administración es la transparencia y la comunicación con los vecinos”. Con estas palabras el alcalde de Xirivella, …

Alberto Ibáñez: “El Consell apuesta por la diversidad familiar”

El secretario autonómico de Igualdad asegura que el “Govern del Botànic ha adoptado la diversidad familiar como eje fundamental de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*