Les Corts obrin la seua biblioteca digital a tota la ciutadania

Les Corts obrin la seua biblioteca digital a tota la ciutadania

La Biblioteca de Les Corts Valencianes posa en marxa un nou servei de préstec de llibres electrònics per als seus usuaris mitjançant internet https://bibliotecacortsvalencianes.odilotk.es/opac/#indice. Esta iniciativa és pionera en l’àmbit parlamentari autonòmic i, a més a més, és totalment oberta a la ciutadania.

Es tracta d’una plataforma de continguts digitals on demanar en préstec llibres electrònics. Permet accedir al catàleg i realitzar el préstec d’obres en format digital per a poder llegir-les en dispositius diferents: tabletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres compatibles amb DRM d’Adobe.

Segons ha puntualitzat el President de les Corts, Enric Morera, “és un servei més que ofereix el parlament a la ciutadania, per a compartir llibres, per facilitar l’accés a publicacions especialitzades que poden ser de gran utilitat per als estudiants perquè es tracta d’una biblioteca oberta les 24 hores del dia”.

Per poder utilitzar-lo cal només uns requisits mínims:

  • Accés a Internet
  • Enregistrar-se com a usuari / usuària a El meu compte
  • Si el sistema operatiu del seu PC és Windows, tenir instal·lada l’aplicació Odilo APP per a Windows.
  • Si el sistema operatiu del seu PC és Mac OS X, tenir instal·lat el programa lector de llibres electrònics Adobe Digital Editions.
  • Tenir instal·lada l’aplicació mòbil disponible OdiloAPP per a Android, IOS, Windows 8 i 10, Windows Phone.

Para ver las noticias destacadas del día, haz click aquí.


Tags assigned to this article:
les Corts

Related Articles

El portavoz de EU, Amadenu Sanchis, felicita a VLCCiudad

El coordinador d´EUPV de la ciutat de València, Amadeu Sanchis, ha manifestat en relació al primer aniversari de VCLCCiudad que ¨Des de Esquerra Unida de la ciutat de València i, en concret, des de el nostre grup municipal en l’Ajuntament de …

La Policía detiene a 4 personas y eleva la cifra de detenidos a 15 desde el inicio de las manifestaciones

La Policía Nacional ha detenido  a cuatro personas más que se manifestaban en las inmediaciones de las instalaciones de Zapadores tras participar en una nueva concentración en el IES Lluís Vives, en protesta por las detenciones practicadas en los últimos días en diversos actos reivindicativos, según han informado fuentes policiales.
Estas cuatro detenciones se suman a […]

Artículos relacionados:

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*