L’obra ‘Baix de la Mar’ de Caterva Teatre, tancarà el cicle ‘#OutoftheBox’ en Las Naves

L’obra, una mirada profunda a l’ànima de Natzaret, fou estrenada al Festival 10 Sentits i arriba ara al centre d’innovació

El pròxim dissabte 22 de juliol, l’edició estiuenca de programació teatral #OutOfTheBox, que l’Espai Mutant de Las Naves està celebrant durant este mes de juliol, baixarà el teló amb l’obra de Caterva Teatre, «Baix de la mar», una retrat sobre el barri de Natzaret, la seua idiosincràsia i les seues reivindicacions.

L’obra té la mar com a teló de fons i parla del port com a element principal de subsistència i dels murs d’un circuit, el de Fórmula 1, com a fossat que separa unes vides d’unes altres. «Baix de la mar» és “teatre social, quotidià i veraç, un exercici de reflexió i pensament, que presenta tres personatges que circulen per la vida perduts, desorientats, buscant-se i tractant de recuperar el seu treball, el seu barri, la seua infància, la seua vida”, en paraules dels seus creadors.

Caterva Teatre estrenà esta obra en l’última edició del Festival 10 Sentits, i el pròxim dissabte 22 de juliol arriba a Las Naves, a les 21:30, per a clausurar l’edició #OutOfTheBox que durant este mes ha portat al Centre d’Innovació tots els caps de setmana propostes escèniques innovadores, interactives amb el públic i en valencià.

«Baix de la mar» és un retrat profund de l’ànima, les arrels i l’esperit reivindicatiu del barri de Natzaret, així com del seu teixit associatiu, de les conseqüències que ha tingut la ubicació del circuit de Fórmula 1 i la modificació de la seua trama urbana.

La companyia Caterva Teatre nasqué en 2011 i ja l’any passat estrenà a Las Naves «Paciente», obra que girava entorn del tema de la dependència. Ara aposten de nou per un teatre de contingut social i reivindicatiu, que no deixa el públic indiferent i el convida a reflexionar i a prendre partit.


Tags assigned to this article:
#OutoftheboxLas Naves

Related Articles

La pintora Rosa Torres i l’escriptora Marina Izquierdo reivindiquen el paper de la dona en l’art i la literatura

El museu de la Diputació de València MuVim commemora aquest dimarts el Dia Internacional de la Dona amb una mostra

La Copa de Raspall Professional es juga al trinquet de Xeraco

La III Copa de Raspall Professional – Diputació de València viurà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores una

El Museu de les Ciències se adelanta al futuro con la nueva exposición ‘TecnoRevolución’

Un panel de 64 ojos robotizados da la bienvenida al visitante en esta nueva exposición | Módulos interactivos y audiovisuales explican

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*