Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

Segunda Marcha contra el despilfarro de dinero público

Intersindical Valenciana y UGT convocan convocan una marcha este domingo anti-despilfarro.
Domingo, 24 de junio, y coincidiendo con la celebración del Gran Premio de Europa de la Fórmula 1 en el llamado “Valencia street circuito”, tendrá luga…

El Valencia de Hockey pierde contra el Zaragoza

El Valencia Club de Hockey perdió otro encuentro en está ocasión contra el Zaragoza en un accidentado partido.

El Valencia Club de Hockey no pudo con un Zaragoza mejor posicionado/vlc hockey

El partido comenzó con retraso por la lluvia y las …

EU y Compromís acusan a Rita Barberá de ¨mentir y de montar broncas intolerantes¨

Los grupos políticos de la oposición en el Ayuntamiento de Valencia han acusado a la alcaldesa, Rita Barberá, de “mentir sobre el sueldo de los trabajadores de la Empresa Municipal de Transporte (EMT) para poner en contra a la opinión pública…

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*