Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

La Lonja se podrá ver en 3D

La Lonja de la Seda será objeto de una experiencia piloto de accesibilidad visual mediante el uso de Realidad Aumentada, impulsada por investigadores de la Universidad Politécnica de Valencia.

La Lonja se podrá contemplar en 3D

Precisamente, l…

DIKÉ: Arte, Cultura y patrimonio religioso en Feria Valencia

El salón internacional de Patrimonio, Bienes e Itinerarios Religiosos “DIKÉ” tiene su espacio en la Feria de Valencia entre el 14 y el 17 de septiembre. Éste es un paseo por los detalles de este singular evento que reúne arte sacro, patrimon…

Las fechas de la Semana Santa obligan a variar el pleno del ayuntamiento de marzo

El Ayuntamiento de Valencia deberá variar la celebración del pleno de mes de marzo porque el último viernes de mes, el 29, coincide que es la festividad de Viernes Santo y esa jornada forma parte del período vacacional de Semana Santa. El vicealcalde y portavoz del equipo de Gobierno, Alfonso Grau, deberá proponer en el […]

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*