Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

El nuevo presidente del Altar del Tossal incluye por vez primera a mujeres en la directiva en sus 400 años de historia

Javier Domenech tenía un sueño, que gracias a sus abuelos Salvador y María, a sus padres y a su mujer Marisa ha podido hacer realidad: presidir su querido Altar del Tossal de San Vicente Ferrer.El jueves, 12 de junio de 2012 será una fecha a rec…

Nueva movilización de la plantilla de Correos en la Delegación de Gobierno de Valencia

Esta semana se ha celebrado en Valencia un nuevo acto de protesta de la plantilla de Correos ante la Delegación

Ribó celebra con los vecinos de Benimaclet el cuarto aniversario de los huertos urbanos

“Son una experiencia ciudadana, además de una conquista social basada en la participación, en la buena convivencia y en un

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*