Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

El Jardín del Turia alberga la final del campeonato nacional de béisbol

El Jardín del Turia albergará en pocos minutos la final de la liga nacional de béisbol entre el equipo revelación, el Astros Valencia, y el FC Barcelona.

Cartel oficial de la final del campeonato de béisbol en Valencia

Llegan al campo valenc…

Movilidad apuesta por la participación ciudadana en el proceso de mejora del entorno de la Lonja

Hoy lunes comienza el proceso para la remodelación y mejora del entorno de la Lonja Giuseppe Grezzi, concejal de Movilidad Sostenible,

La Filmoteca del IVAC proyecta su programa navideño ‘Héroes de la imaginación’

Wallace & Gromit

La Filmoteca del Instituto Valenciano del Audiovisual y la Cinematografía (IVAC), proyectará desde el martes 25 de diciembre al domingo 6 de enero de 2013 su programa infantil de vacaciones de Navidad ‘Héroes de la imagin…

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*