Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

Llega a Valencia el circuito Madison Beach Volley Tour

La primera prueba del Circuito Madison Beach Volley Tour llega hoy a la playa de La Malvarrosa. La concejala de

Interior pide al nuevo Jefe Superior de Policía aumentar la vigilancia en las zonas turísticas

Mejorar la seguridad en las zonas turísticas y más en estos tiempos de crisis. Ese es el mensaje claro y meridiano que el director general de la Policía del Ministerio del Interior, Ignacio Cosido, le ha trasmitido al nueve Jefe Superior de Polic…

Valencia participa en la presentación de la Fundación Fiware en Viena

La Plataforma Valencia Ciudad Inteligente (VLCi) recopila indicadores clave de la ciudad y los ofrece de manera abierta a la

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*