Ocupació treballa sobre el projecte de recollida de ferralla al Cabanyal – Canyamelar

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit hui amb representants de FEVECTA

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut hui una reunió amb representants de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), entitat amb què està treballant la Fundació Pacte per l’Ocupació per a promoure al Cabanyal-Canyamelar un projecte de recollida selectiva de ferralla.

Tal com ha explicat la regidora al terme de la trobada, l’acció conjunta entre l’Ajuntament i la Federació “a més de crear ocupació i facilitar la inserció laboral, permetrà controlar la proliferació de ferralleries il·legals que generen conflicte social”.

Gómez ha explicat que este projecte forma part de les “accions de suport a la creació d’empreses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge que faciliten la inserció laboral a desocupats en risc d’exclusió”.

Així mateix, la delegada ha recordat que esta iniciativa compta amb la col·laboració d’associacions i federacions empresarials, de la Universitat i també de jóvens emprenedors socials. En esta mateixa línia, Gómez ha subratllat que esta serà “una de les actuacions que es beneficiarà de la subvenció de 290.000 euros del SERVEF, destinada a l’elaboració de diagnòstics i projectes experimentals en el marc dels de les subvencions per als acords territorials d’ocupació i desenvolupament local sostenible”.


Tags assigned to this article:
CabanyalCanyamelarferrallaFEVECTA

Related Articles

Las fallas del Marítimo presentaron su memoria anual en Las Naves

La Agrupación de Fallas del Marítimo presentó su memoria del ejercicio fallero en la Biblioteca del Centro de Creación Contemporánea del complejo Las Naves., sito en la calle Juan Verdeguer del barrio de El Grao.

El edil de Fiestas, la faller…

Las nuevas unidades de Metrovalencia están adaptadas al Real Decreto que regula la accesibilidad en el transporte

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha incorporado a su parque móvil de Metrovalencia las primeras unidades de metro de la serie 4.300 adaptadas al Real Decreto 1.544/2007, de 23 de noviembre, por el que se regulan las condiciones bási…

Lo Rat Penat celebra la ‘Demanà’ de la Regina CXXIX dels Jocs Florals, Irina Manglano Beneyto

El pasado viernes, 7 de septiembre, se celebró en nuestra ciudad un evento cargado de tradición histórica y cultural por un lado, y de belleza y poesía por el otro. Se trataba de la “Demanà” de la Regina de la CXXIX edición de Els Jocs Flo…

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*