Ontinyent asfalta i delimita 145 places de pàrking junt al col·legi Martínez Valls

La intervenció en l’espai inclou la col·locació d’elements previs a la dotació de jardineria i enllumenat en futures intervencions

L’Ajuntament d’Ontinyent ha començat les obres de la zona d’estacionament situada junt al col·legi Martínez Valls, que passarà a ser un pàrking asfaltat amb 145 places delimitades a les properes setmanes.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han visitat una actuació demandada per la ciutadania a l’última edició de “Ontinyent Participa”, on l’asfaltat dels parkings provisionals de la ciutat va resultar l’actuació més demandada. El primer edil destacava que esta intervenció, pressupostada en 50.000 euros més IVA, “demostra una volta més que quan parlem de donar veu i vot a la ciutadania amb Ontinyent Participa és per fer sempre que allò que aquesta trie es faça realitat de la millor manera possible”.

La intervenció, executada des de l’àrea de Territori que coordina Jaime Peris, està realitzant-se sobre una parcel·la de propietat municipal que ja s’emprava com a parking, tot i que la pols, el fang i la manca de delimitació dels estacionaments provocaven molèsties als usuaris, que inclouen veïns de la zona, pares i mares dels escolars dels col·legis Martínez Valls i Vicente Gironés, o persones que acudeixen als diferents esdeveniments que s’organitzen al llarg de l’any en el recinte firal. La intervenció inclou la dotació d’espais perimetrals on ubicar futurs elements d’enjardinament i la creació d’una preinstal·lació d’enllumenat per tal de deixar l’espai a punt per a noves millores en aquest sentit.

Tot i que les precipitacions poden perllongar l’execució de les obres, s’espera que aquestes estiguen a punt en qualsevol cas per a la finalització de les vacances escolars de Nadal i Reis.


Tags assigned to this article:
Martínez VallsOntinyentparking

Related Articles

Vicent Xavier Vila y Joano Gilabert han ejercido su derecho al voto @Com_x_Ontinyent

Vicent Xavier Vila, de Compromís per Ontinyent, en la Vall d’Albaida, es uno de los candidatos para ir en la lista de Compromís al Parlamento Europeo en las elecciones #Europeas.

Albaida finaliza la señalización de la ruta La Séquia del Port

El Patronato de Turismo colabora en la adecuación del itinerario turístico | La diputada de Turismo, Pilar Moncho, y el alcalde

El Ayuntamiento de Otos utiliza WhatsApp para mandar avisos e información a los vecinos

El Ayuntamiento de Otos ha creado un servicio de avisos vía WhatsApp que pretende ofrecer mensajes con información que pueda

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*