Tercera edició del #Climathon contra el canvi climàtic en Las Naves

La cita, d’àmbit global, es cel·lebrarà el pròxim 27 d’octubre a Las Naves i durarà 24 hores

València se sumarà el pròxim 27 d’octubre, juntament amb Madrid, Donosti, Murcia, Santiago de Compostela i Vigo, i altres quasi 250 ciutats del món, al repte #Climathon. Cadascuna d’estes ciutats establirà el seu propi desafiament climàtic local, amb temàtiques que van des de la qualitat de l’aire o la gestió de l’aigua o els residus, fins els fenòmens meteorològics extrems o l’ús de dades procedents dels satèl·lits de les ciutats.

En el cas de la nostra ciutat, la jornada se celebrarà a Las Naves i s’ha establert com a desafiament la identificació d’un model de negoci innovador per a la producció local descentralitzada d’energia renovable, el qual siga apropiat a escala de districte per aconseguir democràcia energètica i mimetitzar eixa producció d’energia renovable a nivell de la ciutat.

El #Climathon tindrà una duració de 24 hores continuades, i els i les participants exposaran i intercanviaran les seues idees amb l’objectiu que estes puguen convertir-se en solucions tangibles. Entre les persones participants trobarem perfils diversos: estudiants, empreses, emprenedors i emprenedores i professionals.

En cada ciutat el #Climathon comptarà amb la participació de mentors-dinamitzadors, coaches i un jurat, que serà l’encarregat de triar a les persones guanyadores. El #Climathon està impulsat per la plataforma europea de lluita contra el canvi climàtic, Climate-KIC.

En l’edició de l’any passat, #Climathon va créixer de 19 a 59 ciutats de tot el món i enguany ha arribat ja a les 247. Així mateix, en l’edició de 2016, 1.500 persones es van sumar a este moviment global per a cercar solucions contra el canvi climàtic de forma col·laborativa. Van generar més de 2.330 idees.

En la web de #Climathon (https://climathon.climate-kic.org/cities) és possible apuntar-se i trobar tota la informació referent a esta nova edició, igual que en Twitter (@ClimateKICspain) i Facebook (https://www.facebook.com/climathon/) i a través del hashtag #Climathon.


Tags assigned to this article:
canvi climàticClimathonLas Naves

Related Articles

La Cimera Mundial d’Agències de Viatges es celebrarà a València

València serà la capital mundial del turisme amb motiu d’esta trobada internacional d’associacions d’agències, que reunirà més de 100 experts

Primera sessió del procés participatiu sobre l’ Aula Natura de Canals

El passat dia 5 de setembre es va dur a terme a la Casa de la Cultura ‘Ca Don José’

Valencia acoge el Concurso Mundial de Ideas de Negocio Eco Innovadoras ClimateLaunchpad

El próximo 29 de junio, Las Naves celebrará la final española de ClimateLaunchpad | Peter Vesterbacka, CEO de la exitosa Angry

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*