La VIII Volta a Peu a les Falles eixirà del carrer de les Barques

La VIII Volta a Peu a les Falles eixirà diumenge, a les 09:00 hores, des del carrer de les Barques

La ciutat de València acollirà diumenge que ve, dia 15, una nova convocatòria esportiva que, en esta ocasió, té un marcat caràcter festiu. Es tracta de la VIII Volta a Peu a les Falles, que donarà començament a les 09:00 hores i es prolongarà durant poc més de 60 minuts pels carrers del centre urbà.

Des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha preparat un dispositiu especial per a garantir el transcurs fluid de la cita esportiva així com de la mobilitat ciutadana, tant de transeünts com de ciclistes i conductors.

Plànol del recorregut de la VIII Volta a Peu a les Falles.

Plànol del recorregut de la VIII Volta a Peu a les Falles.

El recorregut de la carrera començarà al carrer de les Barques, i continuarà pel carrer del Pintor Sorolla, la plaça d’Alfons el Magnànim, el carrer del Palau de Justícia, la Porta de la Mar, el carrers de Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria i Comte de Trénor, fins al carrer del  Mur de Santa Anna. Des d’allí continuarà per la plaça de Sant Llorenç, el carrer de Navellos, les places de la Mare de Déu i de l’Escolania de la Mare de Déu dels Desamparats, el carrer de la Llenya, la plaça l’Almoina, el carrer del Palau, carrer de la Barcella, la plaça de la Reina, el carrers del Mar, General Tovar, i de la Pau, la plaça de la Reina, i el carrer de Sant Vicent Màrtir, per a concloure la meta a la plaça de l’Ajuntament.

A partir de les 07:00 del matí començaran els treballs de muntatge de l’eixida i meta al carrer de les Barques i a la plaça de l’Ajuntament. Per la seua banda, el desmuntatge conclourà a les 11:30 h, després de l’entrega de trofeus.


Tags assigned to this article:
CarreraValenciaVolta a Peu a les Falles

Related Articles

Benifaraig obri la nova i reformada plaça del Greco

Pilar Soriano: “El centre històric de Benifaraig ja és per a les persones” Passat divendres, després de les obres impulsades

Ximo Puig inaugura la feria del vino de Requena Ferevin

El President de la Generalitat ha inaugurado en Requena la XXVI edición de la feria del vino de la D.

Preseleccionades sector Russafa A

Estes són les candidates que han resultat preseleccionades en la nit de hui per part del sector Russafa A. Candidates

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*