S’obri al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu Abastos

S’ha renovat i ampliat la zona de jocs, que ara inclou jocs inclusius

Este dimecres s’ha obert al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, un espai renovat i ampliat que inclou noves instal·lacions inclusives per als més menuts i les més menudes.

 

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha destacat la importància de condicionar i dignificar espais de la ciutat com este, on s’han fet múltiples actuacions per millorar-lo. D’una banda, s’ha retirat el paviment de seguretat per a executar una solera i instal·lar en ella els nous jocs. S’ha tornat a instal·lar el sòl amb lloses de seguretat i s’han renovat els jocs i els bancs. A més, s’ha plantat un arbre per donar ombra a este espai renovat.

La zona de jocs s’ha ampliat per instal·lar nous jocs inclusius. Els xiquets i xiquetes de la zona poden ja disfrutar amb el nou gronxador cistella, el moll de la granota, un joc combinat i un altre didàctic i un carrusel d’integració. A banda s’ha col·locat un cartell amb les normes d’utilització dels diversos jocs.

La intervenció, que també ha comportat la substitució de 14 bancs, ha tingut un pressupost total de 59.770,81 euros.


Tags assigned to this article:
Abastosjocs inclusiuszona de jocs

Related Articles

Barberá recuerda que Rajoy excepciona las fiestas de mayor arraigo popular para no tocarlas en el calendario

“Ese asunto lleva ya muchos años con un debate que empieza precisamente el día 20 de marzo y que promueven las fallas de la sección especial y algunos sectores de la hostelería”, ha afirmado la Alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, en relaci…

Ayuntamiento y Generalitat presentan un programa de acceso a la Vivienda en Valencia

RAIS Fundación ha presentado en el Salón de Cristal los resultados de su campaña sobre las personas sin hogar, junto

El PSPV denuncia que Rajoy recorta un 50% las transferencias de Cultura para la ciudad

El concejal y portavoz adjunto del PSPV Ayuntamiento de Valencia, Salvador Broseta, ha criticado hoy los presupuestos generales del estado para 2013 en cuanto a las transferencias que el ministerio de Cultura tiene previstas para la ciudad de Valenc…

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*