AUMSA rep un premi AVS pel seu projecte de residència d’estudiants al Cabanyal

En la categoria de Millor Actuació en Rehabilitació i Revitalització Urbana

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, s’ha desplaçat a la ciutat de Bilbao per a rebre el Premi AVS a la millor actuació en rehabilitació i revitalització urbana, atorgat per l’Associació Espanyola de Gestors Públics d’Habitatge i Sòl a la Societat Municipal Actuacions Urbanes de València (AUMSA), de la qual és president.

Des de la Societat Municipal Actuacions Urbanes de València, AUMSA, s’està desenvolupant un projecte consistent en la construcció de diversos allotjaments d’estudiants en el Cabanyal, contribuint així a la revitalització d’este barri de València. Al desembre de l’any passat va finalitzar la construcció del primer edifici d’allotjaments, situat al carrer Marquès del Castell de Guadalest, amb un pressupost que ascendix a un total de 552.000 euros. L’edifici consta de tres plantes, amb una sala d’estudis, quatre habitacions dobles i una habitació adaptada per a per sones amb discapacitat. En l’actualitat, s’està posant a punt per a facilitar l’accés als estudiants durant l’inici del curs universitari.

Actualment es troba en tràmit la llicència per a l’execució d’un segon allotjament d’estudiants al carrer Escalante. Amb estes actuacions es vol posar fi a l’existència de solars i edificis abandonats, contribuint a la rehabilitació del barri i a atraure gent jove per a revitalitzar el Cabanyal.

L’Associació Espanyola de Gestors Públics d’Habitatge i Sòl, celebra durant el dia de hui la sisena edició dels Premis AVS a les Millors Pràctiques en Habitatge Social, Rehabilitació i Gestió, en el Teatre Arriaga de Bilbao. A la cerimònia han acudit el Regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i president del consell d’administració de AUMSA, Vicent Sarrià, acompanyat pel gerent, José Antonio Martínez, per a rebre el premi a la categoria de Millor actuació en rehabilitació i revitalització urbana, concedit la societat municipal per aquest projecte.

«La rehabilitació i regeneració del Cabanyal-Canyamelar va prenent forma gràcies a projectes com este que, juntament amb la reurbanització de molts dels carrers del barri, està canviant la imatge i la qualitat de vida del barri», ha comentat Sarrià.


Tags assigned to this article:
AUMSACabanyalpremi AVSresidència d'estudiants

Related Articles

Los Misioneros Redentoristas abren en La Punta un centro de acogida para ex reclusos

El obispo auxiliar de Valencia, monseñor Enrique Benavent, bendecirá esta tarde, a las 19 horas, un nuevo centro de acogida para ex reclusos que con el nombre de “Hogar Scala” abrirá en la pedanía valenciana de La Punta a iniciativa del Secr…

Más de 726.000 valencianas han participado en el Programa de Prevención de Cáncer de Mama

Un total de 726.563 valencianas han participado en el Programa de Prevención de Cáncer de Mama de la conselleria de Sanitat desde que comenzó a funcionar en 1992, año en el que se pusieron en marcha tres unidades de prevención en Valencia, Alic…

El Consell cierra una línea del Colegio Pureza de María Grao pese a tener más demanda que plazas ofertadas

La conselleria está realizando una “supresión silenciosa y paulatina” de la enseñanza concertada | Denuncia que el Consell pone en peligro

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*