Bonnie ‘Prince’ Billy aterra el pròxim diumenge en Las Naves

El cantant actuarà amb els Bitchin Bajas dins del Festival de la Cançó del Grau

El públic valencià podrà assistir a un dels primers concerts que el solista nord americà i la banda de sons psicodèlics ofereixen en Europa, després d’una gira pel Mitjà Oest dels EE UU i per Japó. L’actuació de Bonnie «Prince» Billy està inclosa en la programació del Festival de la Cançó del Grau, que està celebrant-se durant tot este mes de juliol en els patis de Las Naves.

Will Oldham és el vertader nom de Bonnie «Prince» Billy, qui porta un quart de segle embarcat en un idiosincràtic viatge pels mons del indie-folk i el cinema independent. Amb una personal forma d’encarar la música, Oldham ompli les seues cançons d’intimitat, d’un sentiment de comunitat, misteri i espontaneïtat. S’ha convertit en un dels trobadors més influents i estimats del moment, referent de l’indie folk.

Fa uns mesos Bonnie «Prince» Billy encetà una col·laboració amb la banda també nord americana Bitchin Bajas, durant una residència de tres dies en el prestigiós Cafè Oto de Londres. Els Bitchin Bajas són creadors d’ambients càlids, instrumentals, psicodèlics i melòdics, bevent del minimalisme electrònic dels 60/70 i introduint instruments acústics com a flautes, saxos, xilòfons i xicotets instruments de vent.

La combinació amb Bonnie «Prince» Billy ha estat un encert, i tenim ara l’oportunitat de veure’ls en directe, sent el de Las Naves un dels primers concerts del projecte per Europa, ja que fins ara solament han fet una gira amb comptagotes pel Mitjà Oest americà, a més d’alguns concerts a Japó.

Les entrades del concert, que serà a les 21h, es poden comprar a la finestreta de Las Naves o a través de l’enllaç https://goo.gl/CdWsA2


Tags assigned to this article:
Festival de la Cançó del GrauLas Naves

Related Articles

Concha Velasco llega a Sagunt a Escena con ‘Reina Juana’

Las representaciones serán los días 12 y 13 de agosto en el Teatro Romano | La dirección está a cargo de

El IVC inicia una gira de conciertos del Cor de la Generalitat

Los conciertos forman parte de la celebración de los treinta años de existencia del Cor de la Generalitat El Institut

El festival ‘Serenates’ celebra su 30 aniversario

Se celebrará del 24 de junio al 9 de julio en el claustro de la Universitat | El festival dedica una

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*