L’actor Carlos Santos participa en la segona setmana de la 8ª Mostra Novembre Negre

L’actor Carlos Santos participa en la segona setmana de la 8ª Mostra Novembre Negre

L’actor guardonat amb un Goya rebrà este divendres a les 19 hores el premi Novembre Negre 2017 al Casal Jove i xarrarà amb els assistents

La 8ª Mostra Novembre Negre seguix amb la segona setmana d’activitats, ja amb la primera de les dues visites il·lustres, la de Carlos Santos, actor guardonat amb el Goya al Millor Actor Revelació per la seua impressionant recreació de Luis Roldán en El hombre de las mil caras. Este divendres presentarà la projecció d’esta pel·lícula a les 19 hores al Casal Jove del Port de Sagunt, xarrarà amb els assistents i rebrà el premi Novembre Negre 2017.

Una vegada finalitzat el termini d’inscripció al festival de curtmetratges, l’organització fa un primer balanç. La participació seguix sent internacional, amb 87 obres arribades des de catorze països (França, Iran, Estats Units, Cuba, Rússia, Polònia, Alemanya, Mèxic, el Regne Unit, el Perú, Bòsnia Hercegovina, la República Txeca i Àustria) la qual cosa el confirma com a certamen de referència en el circuit del gènere negre. El 26 de novembre se sabrà el veredicte del jurat.

Les projeccions cinematogràfiques seguixen esta setmana, a més de la cinta d’Alberto Rodríguez, el dijous a les 19 h amb Elle, de Paul Verhoeven i una torbadora interpretació d’Isabelle Huppert, en una de les pel·lícules més inquietants i trencadores de l’última temporada. El dissabte al matí hi haurà cinema matinal per al públic infantil amb la francesa Phantom Boy. El diumenge a la vesprada, a les 19 h en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt es podrà veure Borsalino, de Jacques Deray, dins del minicicle Belmondo-Delon.

Com a novetat d’esta huitena edició, el dissabte a les 19.30 horas el Casal Jove acollirà Letring Catch, un original espectacle literari en el qual sis escriptors, tres de València i tres de Sagunt (Alberto Torres Blandina, Jesús Ge, Salomé Castro, Marta Mississipi, Maxi Villarroya i Mario Rodríguez), es baten a duel d’escriptura en viu sota l’atenta mirada del públic que també participa del procés creatiu, amb idees, girs i correccions.

A més, es poden visitar les dues ‘Cómic Noir. Siete clásicos del 9º Arte’ i ‘Vivir y morir en L.A.’, instal·lades en els passadissos del Casal Jove. I ja es poden anar reservant les entrades per als dos concerts, programats el 18 i 25 de novembre, de Maronda i Soledad Vélez, telefonant al 96 268 34 39.

La setmana que ve, divendres 17, la mostra rebrà la visita del novel·lista Juan Madrid per rebre el Premi Novembre Negre 2017 per la seua brillant trajectòria. Tots els detalls de la programació es poden consultar en la web del festival: www.novembrenegre.es


Tags assigned to this article:
Carlos SantosNovembre NegrePort de Sagunt

Related Articles

Valencia radiografía la realidad juvenil en la 32 edición de Cinema Jove

El Festival de Cine Internacional de València promueve el trabajo de jóvenes cineastas en la sección oficial donde se presentan

Els premis Caliu reconeixeran el treball d’igualtat i inclusió a les Falles de València

La primera edició d’els premis Caliu tindrà una dotació global de 7.000 euros Amb una dotació total de 7.000 euros,

El IVC destina cinco millones de euros a la producción audiovisual valenciana

La finalidad de estas ayudas es impulsar la creación de obras audiovisuales que sirvan para el fomento y difusión de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*