El Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, a València

Del 22 al 25 de juny en el Pavelló de la Font de Sant Luis se celebra el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica Individual, i per equips autonòmics en categoria femenina

La regidora d’Esports, Maite Girau; la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico; i el president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Carballo, han presentat el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica en el qual es preveu que participaren unes 600 gimnastes procedents de tota Espanya. “La gimnàstica és un esport complet i molt important en la formació dels menors”, ha explicat Maite Girau.

El pavelló de la Font de Sant Luis de València alberga del 22 al 25 de juny el Campionat d’Espanya Individual de Gimnàstica Rítmica, tant masculí com a femení, així com el campionat per autonomies en la categoria femenina. Durant estes quatre dies se celebraran els campionats nacionals individuals des de categoria infantil fins a la d’Honor, i en féminas assistiran al complet l’equip espanyol que ve de competir en l’Europeu de Budapest a de maig.

Durant la seua intervenció, la regidora Maite Girau, ha explicat que “la gimnàstica és un esport complet i molt important en la formació dels menors, quasi 600 practiquen la gimnàstica a través de les nostres escoles esportives municipals, així com important és la labor dels clubs de la nostra ciutat en les instal·lacions esportives municipals com és el cas del Club Antares”.

 

600 Gimnastes

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha volgut destacar que a més de ser un gran esdeveniment esportiu, suposa un fort impacte econòmic per a la ciutat, ja que portarà “un total de 600 gimnastes arribades de tota españa juntament amb els cossos tècnics, jutges i altres membres de l’organització, així com els acompanyants, la qual cosa garanteix al voltant de 3.000 pernoctaciones durant el cap de setmana”.

El president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Carballo, ha destacat que “és molt important, i un plaer, tornar a València perquè la Comunitat Valenciana ha sigut pionera en gimnàstica rítmica. Comptem amb un escenari perfecte com és la Font de Sant Luis, i desig que el campionat siga un èxit i puguem gaudir del màxim nivell de la gimnàstica nacional”.

A més, ha  anunciat Carballo, “les components de la selecció espanyola acudiran al complet, perquè malgrat la càrrega de competició que estan realitzant, arribar a ser campiona individual d’Espanya és molt important”.

Per la seua banda, la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico, ha comentat que “estes dies es va a poder gaudir de la gimnàstica, des dels benjamins, passant per totes les categories fins a pujar a les d’honor”. Així mateix, Rico ha agraït la confiança dipositada per la Federació Espanyola per a organitzar el campionat, així com la col·laboració de l’Ajuntament i la dels cent voluntaris, procedents de la Fundació Municipal Esportiva i els clubs de la Comunitat Valenciana.

El campionat se celebra en el pavelló de la Font de Sant Luis, les característiques tècniques i de seguretat del queal estan a l’altura del que esta competició requereix. De fet, el recinte esportiu va obtenir un gran èxit d’organització, i també de públic, en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Masculina de fa pocs anys.

La regidora ha donat la benvinguda als nombrosos visitants que s’espera que arriben a la ciutat per a participar i seguir la competició, i ha animat a la ciutadania an acostar-se a seguir l’esdeveniment en nom de l’Ajuntament de València. Girau ha agraït a la Federació Espanyola la seua confiança en la ciutat, i en la Federació Autonòmica per a l’organització del campionat. El preu de les entrades serà de 12 euros per a una jornada diària, de 10 per a la jornada del diumenge i de 35 per a l’abonament vàlid per a tots els dies.


Tags assigned to this article:
Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

Related Articles

Una travesía de Mountain Bike unirá las localidades del Alto Turia

La Mancomunidad trabaja en un recorrido conjunto de seis etapas dentro del Plan de Competitividad Turística La Travesía del Alto

Ya son 8.400 los corredores inscritos en el Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso, organizado por la Sociedad Deportiva Correcaminos, quiere seguir demostrando el porqué es una de

XIX Carrera Popular Galápagos, el domingo 29 de enero

El Ayuntamiento organiza el operativo de tráfico que comenzará el sábado 28 a las 23.30 horas El próximo domingo 29

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*