EL CLJ d’Ontinyent convoca el seu III Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

Totes les categories comptaran com a premi amb la publicació en un dels periòdics locals i un e-book

Per tercer any consecutiu, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, presenta el 3r Concurs d’escriptura crítica juvenil. Aquesta activitat, compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Institut Valencià de la Joventut, i amb la col·laboració de l’associació d’escriptors i escriptores de la Vall d’Albaida Renadiu i els mitjans locals el Periòdic, Loclar i VilaWeb. Els i les joves que vulguen participar, ho poden fer segons la seua edat, en una de les 3 categories plantejades: La primera, per a alumnat de 3r i 4t d’ESO amb el tema “Ser jove a Ontinyent”; la segona per a alumnat de batxillerat amb el tema “Igualtat de gènere”; i l’última, per a joves de 18 a 30 anys amb el tema “Emancipació”.

imatge_roda_de_premsa_3_concurs_escriptura_cljo

Paloma Alberola, membre del CLJO ha comentat que “el CLJO estem interessats en fomentar que els i les joves de la nostra localitat es mantinguen actius, crítics i implicats en la societat que els envolta, per això, hem decidit dur endavant un concurs d’escriptura crítica on puguen expressar i compartir la seua visió sobre temàtiques concretes d’interés”.La regidora de Joventut, Katty Usiña, felicitava el CLJO per la iniciativa i destacava que “des del Govern d’Ontinyent pensem que és molt important recolzar activitats com aquestes, que fomenten l’intel·lecte i l’esperit crític en la joventut. Des d’ací animem a totes i tots a participar i esperem trobar-nos en el lliurament dels premis que tindrà lloc en desembre, dins la programació del Nadal Jove”.

La tècnica del CLJO, Nati Anaya, aprofitava per “agrair a tots els col·laboradors el seu interés per dur endavant aquesta iniciativa juvenil que esperem repetir altres anys i animem que el jovent ontinyentí aprofite aquesta ocasió per a opinar i donar la seua veu sobre els temes proposats”.Totes les categories comptaran amb 1 premi en comú: la publicació en un dels periòdics locals i un e-book. Però no sols això, sinó que, cada categoria tindrà un premi en metàl·lic: 1ª categoria 75€, 2ª categoria 100€ i 3ª categoria 125€. El lliurament d’articles estarà obert fins al 30 de novembre de 2016. L’alumnat d’ESO i Batxillerat interessat farà entrega del seu article d’opinió al seu professor de valencià corresponent. Quant a la 3a categoria, s’entregarà per correu certificat o presencialment a la seu del CLJO (C/Joan XXIII, 10 baix).  El lliurament de premis es realitzarà durant el mes de desembre, dins la seua programació “Nadal Jove”.

Es pot consultar tota la informació detallada d’aquest concurs a la seua web: www.joventutontinyent.comRelated Articles

Comencen les obres de millora del CEIP Vicente Gironés d’Ontinyent

L’actuació pressupostada en 450.000 euros a càrrec de la Generalitat inclou també la instal·lació d’un ascensor i la renovació de

Josep Bort visita el recuperat paratge de l’Olivera a Benissoda

Josep Bort: «Amb les intervencions realitzades s’ha aconseguit recobrar la funcionalitat d’un espai públic que resulta emblemàtic per a la

LA UNIÓ de Llauradors denuncia robos continuos de fruta en la comarca de la Vall d’Albaida

Los agricultores se hartan de poner denuncias porque al final los autores de los robos no se presentan a los

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*