Els xiquets i xiquetes, protagonistes en el Aniversari de les Falles Patrimoni de la Humanitat

Els xiquets i xiquetes, protagonistes en el Aniversari de les Falles Patrimoni de la Humanitat

Cultura Festiva i JCF preparen un acte en la Ciutat de l’Artista Faller el 2 de desembre

La Regidoria de Cultura Festiva, en col·laboració amb la delegació de Promoció del Patrimoni i les delegacions d’Infantils i de Joventut de l’Organisme Autònom Municipal de Junta Central Fallera (JCF) volen commemorar el primer aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO, una fita que es va anunciar el darrer 30 de novembre a Etiòpia.

El regidor de Cultura Festiva i president de JCF, Pere Fuset, ha explicat que esta celebració “estarà oberta a tot el món faller i el conjunt de la ciutadania” i tindrà lloc durant la vesprada del pròxim dissabte 2 de desembre a la Ciutat de l’Artista Faller. També ha avançat que en la celebració del primer any de la festa com a patrimoni de la humanitat “els xiquets i les xiquetes seran els protagonistes destacats per tal de crear consciència sobre el seu paper en la festa i la seua responsabilitat  com a salvaguarda d’un patrimoni en comú per als valencians i les valencianes que ja compartim amb la humanitat”.

Per eixe motiu en les celebracions, sobre les quals es donaran més detalls els pròxims dies,  les falleres majors infantils i els presidents infantils de totes les falles de la JCF tindran un protagonisme especial en representació de totes les xiquetes i els xiquets valencians i del món faller.


Tags assigned to this article:
Falles PatrimoniFusetJCFUnesco

Related Articles

Fallas Tour permitirá vivir la experiencia de las Fallas en cualquier época del año

 “Los viajeros podrán tener una percepción muy cercana a la verdadera fiesta” La concejalía de Turismo ha presentado Fallas Tour,

Es proposa la creació d’una comissió de seguiment de la Caça a l’Albufera

Es tracta d’una moció alternativa presentada pel regidor de Devesa-Albufera a una moció del Partit Popular L’Ajuntament proposarà a la

Jornada Esportiva de l’Agrupació de Falles Olivereta

Amb la victòria de la comissió de la falla Plaça Vicent Castell Maiques i la de Juan Bautista Vives –

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*