Rocio Gil i Daniela Gómez, Falleres Majors de València 2018

Rocio Gil i Daniela Gómez, Falleres Majors de València 2018

Ha arribat el moment, tan esperat per les famílies de les 26 candidates, entre majors i infantils, i també pels fallers i falleres de la ciutat de València, de conèixer el nom de la Fallera Major i la Fallera Major Infantil de València per a l’exercici 2017-2018. Un moment que, encara que es repetix fins als detalls més menuts, continua concentrant en apenes uns minuts tota l’emoció del món i un poc més.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha fet esta vesprada al fil de les 19 hores, la famosa cridada per telèfon des del seu lloc de presidència de l’hemicicle de l’Ajuntament que, per un dia, canvia els ocupants dels seus escons, donant descans als regidors municipals que deixen el seu lloc a les famílies i amics de les 26 components de les Corts d’Honor. Demà tornaran, pero ja serà per a rebre a Rocio Gil Uncio i Daniela Gómez de los Ángeles com a noves Falleres Majors de València.

Daniela Gómez es fallera de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, del Sector Botànic-La Petxina.  Rocio Gil Uncio és fallera de la Falla Plaça de la Mercé del Sector La Seu – La Xerea – El Mercat.

Daniela Gómez, emocionada al teléfono con Ribó.

Daniela Gómez, emocionada al teléfono con Ribó.

Fins ací, un llarg procés d’elecció que va començar allà pel mes de juliol, amb les preseleccions per sectors, en el marc de la Gran Fira de València. Un llarg procés carregat de nervis, quinieles més o menys certeres, debats i opinions de tots els colors… Un llarg camí que ja ha finalitzat.

Rocío Gil atiende la llamada de Joan Ribó.

Rocío Gil atiende la llamada de Joan Ribó.

Amb tota rapidesa, els fotògrafs, càmeres i periodistes han eixit cap als domicilis de les dos protagonistes del dia, per a captar els seus primers moments com a Regines de tots els fallers i falleres del cap i casal i, perquè no, participar dels primers minuts, les primeres sensacions, pletòrics d’alegria i emoció, del seu reignat.

Emoció i alegria desbordada per dues vegades, quan han resonat per tot l’hemicicle els noms de les dos afortunades que des d’ara i per tot un any representaràn al món de les Falles per tot arreu. Des d’ací, la millor de les sorts i els millors dessitjos per a les que ja són les regines al cor dels valencians i valencianes: Rocio Gil i Daniela Gómez.Related Articles

Fuset anuncia qui seran els Reis en la Cavalcada del 5 de gener

El dia 6, com ja va ocórrer enguany, els Reis d’Orient visitaran diversos hospitals El fotògraf especialitzat en les festes

Font de Sant Lluís, Marxalenes i Malilla obrin els centres esportius en agost

Durant l’estiu la Fundació Esportiva Municipal manté molts dels seus centres oberts La Piscina Font de Sant Lluís i el

El Consell propone un gran pacto valenciano contra la violencia machista

Puig y Oltra han encabezado la concentración en repulsa contra los asesinatos de Gloria Amparo y Dolores | Oltra: “La sociedad

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*