Talls del tránsit rodat per la Festa dels Xiquets del Carrer de San Vicent

Amb motiu dels actes de la Festa dels Xiquets de Sant Vicent, que seran des d’este dissabte i fins al pròxim dimarts, l’Ajuntament informa sobre les possibles afeccions al trànsit i els talls a la circulació que realitzarà la Policia Local de València a la ciutat. Diumenge, dilluns i dimarts hi haurà processons pel centre de la ciutat; mentre que dissabte, dilluns i dimarts, focs artificials.

Pel que fa a les afeccions al trànsit rodat, diumenge tindrà lloc la tradicional processó des de les 19 hores fins a les 20 hores, tot i que els talls poden començar a partir de les 18 h. El recorregut de la processó s’iniciarà a la plaça de Sant Agustí, per continuar pel carrer de Sant Vicent Màrtir, plaça de la Reina, carrer de la Barcella, plaça de l’Almoina i passatge de Vicente Aparisi Olmos per a entrar, finalment, a la Basílica. Després, la processó tornarà pel mateix itinerari però passant des del carrer de Sant Vicent cap a la plaça de l’Ajuntament, carrer de la Sang, Garrigues i avinguda de l’Oest.

La processó de dilluns serà de 20 a 21.30 hores, i es preveu que els talls a la circulació siguen des de les 19.30 h. El recorregut d’esta serà per plaça de Sant Agustí, Sant Vicent Màrtir, Llanterna i avinguda de l’Oest per tornar a eixir a Sant Vicent.

El pròxim dimarts també hi haurà possibles alteracions a la circulació amb motiu del concert dels Xiquets del carrer de Sant Vicent, que està previst des de les 22 fins a les 23 h. A més, la baixada i processó del Sant serà de 23 a 23.55 h per Sant Vicent (entre els números 26 i 28), Garrigues, avinguda de l’Oest, carrer de l’Hospital i carrer Major de la Seda, número 3.

Als actes de la Festa dels Xiquets de Sant Vicent també hi haurà diferents focs artificials al carrer de Sant Vicent, entre Baldoví i Cotanda, el pròxim dissabte i dilluns a les 13 hores, dilluns a les 21.30 h i dimarts a les 23.45 h.


Tags assigned to this article:
Festa dels XiquetsPortadaSant Vicent

90s LoveU

Related Articles

La Hoguera más grande del mundo, en Canals por San Antón

Fotos: Manolo Guallart.- La población de Canals ha vivido hasta hoy miércoles 18 de enero sus fiestas grandes en honor

Tot preparat per a la segona edició del Bicifest València

Ja queda no rés per a la celebració de la segona edició del Bicifest València, que enguany també està integrada

Les falles infantils de Mislata culminen la seua ‘plantà’ i reben la visita del jurat

Les comissions ultimen els retocs dels monuments grans i l’activitat en els casals comença a guanyar intensitat Viure els dies

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.