S’obri la convocatòria d’ajudes per a entitats de promoció de la Salut i el Consum Responsable

La Regidoria de Sanitat i Salut ha obert la convocatòria d’ajudes emmarcades dins del Pla de Subvencions de Promoció de la Salut i Consum Responsable 2018, dirigides a entitats de València. L’objectiu d’esta iniciativa és donar suport a la labor de les entitats que treballen en l’àmbit de la salut en la ciutat.

La convocatòria estableix dos tipus de subvencions: l’una per a projectes dirigits al consum responsable; i d’altra per a projectes de promoció de la salut. Poden ser beneficiàries de les ajudes totes les entitats constituïdes com a associacions o entitats sense ànim de lucre que tinguen activitat al municipi de València.

Les associacions interessades hauran de complir una sèrie de requisits bàsics, com ara trobar-se al corrent del pagament de les obligacions fiscals o disposar de mitjans suficients per executar el projecte per al qual se sol·licita l’ajuda. Entre la documentació que s’ha d’incloure juntament amb la sol·licitud, els aspirants hauran de presentar una proposta del projecte, així com còpia dels estatuts de l’entitat i justificació de la seua inscripció en el registre públic corresponent.

Les associacions i grups interessats han de presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica municipal o presencialment en les oficines locals, dins dels 20 dies següents a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. En el cas de les persones jurídiques solament podran presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, mentre que les persones físiques podran fer-ho bé per esta via o bé de manera presencial en qualsevol de les oficines municipals distribuïdes per la ciutat.

Una vegada conclós el termini de sol·licitud, una comissió de valoració avaluarà els projectes i assignarà una puntuació màxima de 20 punts a cadascun d’ells, en funció de la documentació aportada amb la sol·licitud. La determinació de la puntuació obtinguda servirà per fixar la quantia de la subvenció final que rebrà el projecte seleccionat.


Tags assigned to this article:
consumo responsablePortadasalud

90s LoveU

Related Articles

Expertos del General de Valencia consolidan las técnicas de la cirugía por orificios naturales

Expertos en cirugía por orificios naturales (NOTES) del Hospital General de Valencia han consolidado la aplicación de esta técnica para incorporar a su cartera de servicios una amplia tipología de intervenciones, tanto para patologías benignas como de gran envergadura, como es el caso del cáncer digestivo. José Noguera, el especialista que ha desarrollado esta técnica […]

Coti pone a Valencia en su gira para noviembre

El compositor argentino Coti recalará en Rock City en la sala de Almásssera Valencia el 16 de noviembre dentro de su gira por España  para presentar en directo su disco ‘Lo dije por boca de otro’, en el que interpreta él mismo canciones po…

El Consell aprueba una declaración institucional con motivo del Día Mundial de la Salud dedicado a la depresión

La depresión es considerada por los especialistas la epidemia del siglo XXI y es la principal causa de discapacidad en

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.