Fuset convoca el concurs del Cartell per a les Falles 2018

Fuset convoca el concurs del Cartell per a les Falles 2018

Cultura Festiva obri la “crida oberta als professionals per seleccionar la imatge gràfica” de les Falles 2018 | Es manté, afirma la regidoria dirigida per Fuset, “l’aposta per la professionalitat, reconeguda amb diversos premis, i s’incrementa la remuneració econòmica”

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat aquest divendres l’aprovació de les bases que regularan la realització del cartell i de la imatge gràfica de les Falles de l’any que ve. La novetat principal serà l’increment de la dotació pressupostària, que arribarà als 4.500 euros, el que suposa un augment del 12,5 per cent respecte a l’any passat i d’un 50 per cent respecte a la convocatòria d’ara fa dos anys.

Cartells de les Falles 2017, presentat al mes de gener de 2017.

Cartells de les Falles 2017, presentat al mes de gener de 2017.

“Les associacions de professionals del disseny han tornat a ser protagonistes en l’elaboració d’estes bases perquè les Falles mereixen un treball rigorós i professional per promocionar-les tant ací com més enllà del nostre territori. Esta aposta ferma que venim reiterant des del Govern de la Nau també té un reflex en la dotació econòmica, que un any més tornem a augmentar”, ha explicat Fuset.

El sistema per triar qui farà el cartell i la imatge gràfica de les Falles 2018 també ha sigut pactat amb les associacions professionals i, com ja va ocórrer l’any passat amb el dissenyador Ibán Ramón, els responsables del cartell i de la imatge gràfica de la darrera edició de Falles, Luis Demano i Joan Quirós, també s’incorporen al procés de selecció en esta crida oberta a professionals.

Fuset, en la presentació de la imatge gràfica de les Falles 2017

Fuset, en la presentació de la imatge gràfica de les Falles 2017

L’aposta de la Regidoria de Cultura Festiva per la professionalització de la imatge gràfica de festes, com ara les Falles i la Gran Fira, s’ha traduït en diversos premis als cartells de 2016, obra d’Ibán Ramón o Yinsen Estudio, en diversos certàmens de disseny a Espanya i Europa.

Tal com s’ha fet amb la imatge gràfica del Nou d’Octubre, se seguirà amb la col·laboració entre l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana, que adaptarà la imatge seleccionada a les seues campanyes de promoció de la festa de les Falles.

Relacionat amb aquest tema:

Se presenta en el MuVIM los carteles oficiales e imagen gráfica de las Fallas 2017


Tags assigned to this article:
Cartellfalles 2018Fusetimatge gràfica

Related Articles

Set bosses-tòtem gegants reivindiquen el comerç de proximitat del Marítim

El regidor Galiana ha destacat la “importància del diàleg continu amb les diferents associacions de comerciants per a fomentar el

Massarrojos, Benimàmet i l’Oivereta trindan escoles públiques eficients energèticament

L’Ajuntament ha fet inversions de millora de les condicions d’habitabilitat d’aquestes escoles públiques de la ciutat El regidor de Govern

Los hosteleros acusan al tripartito de subir la tasa de ocupación de mesas y sillas sin contar con ellos

El tripartito ha subido la tasa por ocupación de mesas y sillas sin contar con el sector de la hostelería

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*