‘El canvi climàtic no té gràcia’. Humor gràfic en Las Naves

Vinyetistes internacionals mostren la seua visió d’este greu problema

El centre d’innovació Las Naves acollirà l’exposició d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no té gràcia’ del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS. Prèviament, la mostra d’estes vinyetes d’humor, que tenen com a objectiu conscienciar sobre l’escalfament global, estarà fins al 30 d’abril al centre de l’Observatori del Canvi Climàtic.

Amb el tema ‘El canvi climàtic no té gràcia’, vinyetistes de tot el món mostren la seua particular visió d’este greu problema i les seues implicacions per a la salut, el medi ambient, l’economia i l’agricultura.

Com veu l’augment de les temperatures la vinyetista egípcia Doaa Eladl? Què pensa de la pugna per substituir el petroli el dibuixant Yazeed d’Aràbia Saudita? Com plasma la desmesurada dependència del cotxe el francès Ballouhey? Estos són alguns dels interrogants que es plantegen en l’exposició.

Es tracta d’una iniciativa realitzada per la revista de medi ambient i economia Ballena Blanca amb el suport de DKV Seguros. Un projecte en el qual van començar a treballar ara fa tres anys, exposant-se les quatre primeres vinyetes en el Cim Mundial del Clima de París, celebrada al desembre de 2015. Aquell va ser l’embrió d’esta mostra més àmplia en la qual participen 15 humoristes gràfics, on exploren nous camins i formats amb els quals cridar l’atenció sobre qüestions tan urgents com l’escalfament global.

La mostra es pot visitar de manera gratuïta fins al 30 d’abril en l’Observatori del Canvi Climàtic (Doctor Lluch, 60) i del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS, en Las Naves (Joan Verdeguer, 16). La presentació tindrà lloc el dia 4 de maig a les 18h. Després, continuarà el seu recorregut per altres ciutats del país.Related Articles

L’Ajuntament dona suport als autors del còmic ‘El dia 3’ sobre l’accident del Metro

La regidora de Cultura, Glòria Tello, acompanya els autors de l’àlbum ‘El dia 3’, que demà es presentarà a la

El Museu de Belles Arts avaluarà l’estat del llenç dels jurats de València de 1661

El llenç, la representació més antiga d’un govern municipal de València, se cedirà juntament amb altres cinc peces per a

El Museu Valencià d’Etnologia presenta la mostra fotogràfica ‘El país que va fascinar Jean Dieuzaide’

El Museu Valencià d’Etnologia presenta aquest dimecres, 14 de juny, en roda de premsa la mostra El país que va

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*