L’obra ‘Baix de la Mar’ de Caterva Teatre, tancarà el cicle ‘#OutoftheBox’ en Las Naves

L’obra, una mirada profunda a l’ànima de Natzaret, fou estrenada al Festival 10 Sentits i arriba ara al centre d’innovació

El pròxim dissabte 22 de juliol, l’edició estiuenca de programació teatral #OutOfTheBox, que l’Espai Mutant de Las Naves està celebrant durant este mes de juliol, baixarà el teló amb l’obra de Caterva Teatre, «Baix de la mar», una retrat sobre el barri de Natzaret, la seua idiosincràsia i les seues reivindicacions.

L’obra té la mar com a teló de fons i parla del port com a element principal de subsistència i dels murs d’un circuit, el de Fórmula 1, com a fossat que separa unes vides d’unes altres. «Baix de la mar» és “teatre social, quotidià i veraç, un exercici de reflexió i pensament, que presenta tres personatges que circulen per la vida perduts, desorientats, buscant-se i tractant de recuperar el seu treball, el seu barri, la seua infància, la seua vida”, en paraules dels seus creadors.

Caterva Teatre estrenà esta obra en l’última edició del Festival 10 Sentits, i el pròxim dissabte 22 de juliol arriba a Las Naves, a les 21:30, per a clausurar l’edició #OutOfTheBox que durant este mes ha portat al Centre d’Innovació tots els caps de setmana propostes escèniques innovadores, interactives amb el públic i en valencià.

«Baix de la mar» és un retrat profund de l’ànima, les arrels i l’esperit reivindicatiu del barri de Natzaret, així com del seu teixit associatiu, de les conseqüències que ha tingut la ubicació del circuit de Fórmula 1 i la modificació de la seua trama urbana.

La companyia Caterva Teatre nasqué en 2011 i ja l’any passat estrenà a Las Naves «Paciente», obra que girava entorn del tema de la dependència. Ara aposten de nou per un teatre de contingut social i reivindicatiu, que no deixa el públic indiferent i el convida a reflexionar i a prendre partit.


Tags assigned to this article:
#OutoftheboxLas Naves

Related Articles

El Principal de Castellón presenta ‘El Mundo de la Tarántula’, de Pablo Carbonell

En las tablas realiza un viaje emocional sobre los últimos 30 años de España, los amigos que lo anclaron a

‘En la Orilla’ del valencià Chirbes arriba al Teatre Principal de València

“Des de la Diputació teníem molt clar que una de les nostres línies d’actuació fonamentals era, a més d’una major

Cultura concede el Premio Lluís Guarner 2015 al historiador de la ciencia José Luis Peset Reig

Sus estudios se centran en la medicina y analizan aspectos culturales de los siglos XVIII y XIX El Patronato Lluís

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*