Torrent contracta huit jóvens aturats gràcies als programes EMCUJU i EMPUJU

Es tracta de dos programes pertanyents al Fons Social Europeu i a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020

L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís d’impuls i suport als joves en la recerca d’ocupació, s’ha sumat als programes EMCUJU I EMPUJU, dos programes d’incentius convocats pel SERVEF per a la contractació per part de les entitats locals de persones joves. Tots dos estan cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. El programa EMCUJU està dirigit a joves que tenen una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o pel sistema educatiu; mentre que l’EMPUJU està dirigit a joves majors de 16 en general.

Durant un any, els huit jóvens exerciran la seua labor professional en diferents departaments municipals

Durant un any, els huit jóvens exerciran la seua labor professional en diferents departaments municipals

D’esta manera, el consistori torrentí ha pogut contractar huit joves en condició de desocupació perquè treballen en diferents departaments de l’Ajuntament. Una incorporació que ha tingut lloc esta setmana i gràcies a la qual s’han sumat a la plantilla cinc auxiliars administratius i tres peons de pintor. El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat que “seguim creant ocupació, donant oportunitats als joves aturats perquè puguen desenvolupar la seua labor professional”.

Els auxiliars administratius reforçaran els serveis municipals d’atenció a les persones, contractació i intervenció; mentre que els peons de pintor s’encarregaran de les labors de manteniment del mobiliari urbà, les instal•lacions municipals i la senyalització viària. Tots ells estaran contractats a jornada completa durant un any. Per a realitzar estes contractacions, l’Ajuntament ha rebut dos subvencions, l’import total de les quals és de 116.773,92 euros, i fa una aportació municipal de 62.112,08 euros.

Una aposta constant per l’ocupació que afirma la clara intenció del consistori per seguir creant treball, sense oblidar els trenta-huit estudiants que s’han incorporat gràcies al programa la Dipu et Beca durant els mesos estivals i els quatre capatassos i dèneu peons agrícoles que s’han incorporat este mes d’agost per a dur a terme tasques de prevenció d’incendis al Vedat, barrancs i sendes del municipi, la contractació dels quals està subvencionada al 100 % pel SEPE.


Tags assigned to this article:
jóvens aturatsTorrent

Related Articles

El PP critica el "derroche" de 60.000 euros en la zona infantil de la Avda. Gregorio Gea "cuando solo necesitaba un buen mantenimiento"

La decisión de “gastar 60.000 euros de dinero público, según confirma el Decreto 1.028/2012, en unos nuevos juegos infantiles para la Avenida Gregorio Gea” cuando según el PP de Mislata “solo requerían un buen…

El ayuntamiento de Puçol solicita dos nuevas becas para jóvenes a la Diputación de Valencia

El ayuntamiento de Puçol se ha adherido al Programa de Becas de Formación para Jóvenes Desempleados de la Diputación de Valencia que permitirá, si se concede, que dos jóvenes con título universitario o ciclo formativ…

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*