S’obri al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu Abastos

S’ha renovat i ampliat la zona de jocs, que ara inclou jocs inclusius

Este dimecres s’ha obert al públic la nova zona de jocs del Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, un espai renovat i ampliat que inclou noves instal·lacions inclusives per als més menuts i les més menudes.

 

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha destacat la importància de condicionar i dignificar espais de la ciutat com este, on s’han fet múltiples actuacions per millorar-lo. D’una banda, s’ha retirat el paviment de seguretat per a executar una solera i instal·lar en ella els nous jocs. S’ha tornat a instal·lar el sòl amb lloses de seguretat i s’han renovat els jocs i els bancs. A més, s’ha plantat un arbre per donar ombra a este espai renovat.

La zona de jocs s’ha ampliat per instal·lar nous jocs inclusius. Els xiquets i xiquetes de la zona poden ja disfrutar amb el nou gronxador cistella, el moll de la granota, un joc combinat i un altre didàctic i un carrusel d’integració. A banda s’ha col·locat un cartell amb les normes d’utilització dels diversos jocs.

La intervenció, que també ha comportat la substitució de 14 bancs, ha tingut un pressupost total de 59.770,81 euros.


Tags assigned to this article:
Abastosjocs inclusiuszona de jocs

Related Articles

La Semana Santa Marinera celebra el concurso de tarjetas de navidad

La Junta Mayor de la Semana Santa Marinera de Valencia ha organizado para el próximo sábado, 17 de noviembre,  el concurso infantil de tarjetas de navidad en el salón de actos del Museo de la Junta Mayor

La presidenta de la junta mayor entrega…

Valencia acogerá la Conferencia Anual de Tecnologías Emergentes EmTech España 2013

El President de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciado que Valencia se convertirá en noviembre y en los tres próximos años en la capital mundial de la innovación y el desarrollo tecnológico. Alberto Fabra ha realizado este anuncio tras la firma del acuerdo entre la Generalitat y la revista MIT Technology Review, propiedad del Instituto […]

Casa Caridad amplía el plazo de recepción de spots de su concurso Dale al Play por la Solidaridad

Debido a la buena acogida de la iniciativa de Casa Caridad, los estudiantes de 3º y 4º de la ESO

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*