Visita virtual 3D a l’Exposició del Ninot 2018

Una de les novetats implantades enguany al voltant de l’Exposició del Ninot -allotjada, com sabem, al Museu de les Ciéncies- és una visita virtual en tecnologia 360º que permet a tothom visitar l’exposició còmodament sense moure el cós de casa.

Una iniciativa cel·lebrada per moltes persones, especialmente aquelles que per motius de salud no poden desplaçar-se fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències i que ara, gràcies al 3D, poden admirar els ninots de les falles com si estigueren allí mateix.

El responsable del disseny d’esta iniciativa és el fotògraf rus Màxim Sodomovskiy, especialista en visites fotogràfiques virtuals en 3D, responsable de la visita virtual ja existent per conéixer el Museu Faller i ambaixador del programa activat per la JCF per promocionar la candidatura que va acabar amb les Falles a la llista de Patrimonis Immaterials de la Humanitat. En sengles casos la seua col·laboració és desinteressada.

“Volem posar en valor la tasca professional de les artistes i els artistes fallers i que des de qualsevol racó del món es puga visualitzar les temàtiques, les sàtires i els estils diversos que apareixen en esta gran mostra d’art”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de JCF, Pere Fuset.

“València té un patrimoni artístic faller impressionant i el volem promocionar juntament amb la cultura de la falla associada a esta exposició, un dels esdeveniments més antics i destacats de les Falles”, ha explicat.

 

Ara podeu accedir a la visita virtual des d’ací.

  Visita Virtual 360º a l’Exposició del Ninot

Related Articles

La Hoguera más grande del mundo, en Canals por San Antón

Fotos: Manolo Guallart.- La población de Canals ha vivido hasta hoy miércoles 18 de enero sus fiestas grandes en honor

Cinco carteles históricos de Fallas lucen restaurados en el Museo Fallero de Valencia

Concluye la primera fase para recuperar algunos carteles históricos de Fallas El concejal de Cultura Festiva y presidente de la

Un jurat “independent, artístic i faller” triarà les Falles Municipals de 2018

Hui acaba el termini per presentar candidatures per a la realització de les Falles Municipals de 2018 Hui dimecres conclou el

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*