Fuset inicia les converses per elaborar el Ban de falles de l’any que ve

Fuset incidix en la seua aposta “pel diàleg amb diversos col•lectius socials i festius”

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha iniciat la ronda de converses amb diversos col•lectius socials i agents festius per a l’elaboració del ban de Falles de l’any que ve. Les primeres trobades han sigut amb representants de la Federació de Falles d’Especial, la Federació de Falles de Primera A i delegats de sector. A més, ha confirmat que han ampliat el termini per a la presentació de propostes donat que en algun cas no se n’havia rebut cap a la Regidoria per col•laborar en l’elaboració del ban.

Pere Fuset amb delegats de sector de JCF per a confeccionar el Ban Faller

Pere Fuset amb delegats de sector de JCF per a confeccionar el Ban Faller de 2018

Fuset ha recordat que, com ja va ocórrer l’any passat, n’hi haurà més reunions amb més agents fallers i també amb uns altres col•lectius de la societat valenciana que poden aportar molt per a l’elaboració del ban de Falles, com ara d’hostaleria, comerciants, consumidors i entitats veïnals. “Volem recollir totes les propostes per poder distribuir-les pels servicis municipals corresponents i estudiar-les”, ha explicat Fuset, qui ha destacat que “la millora de la seguretat i la convivència és fonamental. Volem incidir en el treball ja fet l’any passat, on les noves indicacions del ban de Falles varen afavorir la reducció de les queixes veïnals en un 62 per cent”.

A partir d’estes converses les propostes aportades pels diversos col•lectius fallers i representants veïnals, de l’hostaleria, de comerciants i consumidors es tindran presents a l’hora d’elaborar el ban municipal que ha de regular l’activitat diària en la nostra ciutat durant la celebració de les Falles. Com cada any, el text recollirà les aportacions de les forces de seguretat i dels diversos servicis municipals implicats a partir de l’anàlisi de les experiències prèvies.

Pere Fuset amb Federacions d'Especial i de Primera A

Relaciona amb aquest tema:

Fuset anuncia un Ban de Falles de 2018 participatiu

“Gràcies a la col•laboració de totes i tots l’any passat vàrem aconseguir un resultat molt positiu en reduir considerablement les queixes per molèsties durant les Falles. Eixa participació dels representants socials i de la festa és fonamental per al Govern de Joan Ribó i per això continuarem fomentant-la al màxim amb l’objectiu de reduir tot el possible els inconvenients, aprofitar tot el potencial de la festa i facilitar al màxim un clima òptim de convivència, seguretat i respecte”, ha afirmat per concloure Fuset.


Tags assigned to this article:
ban de FallesPere Fuset

Related Articles

Els “sindicats combatius” de València secunden la Vaga General de Catalunya de demà

CGT, Intersindical, CNT i COS convoquen una concentració a València en solidaritat amb la Vaga General de Catalunya | Dimarts 3

El pregó faller de Gandia es farà, altra vegada, al Torrejó de Pi

Les Falles de Gandia han decidit que aquest any la Crida i el Pregó faller serà en dos punts diferents

Paterna acomiada les seues festes amb la mascletà nocturna al Parc Central

Durant la primera Cordà de Paterna com a Festa d’Interès Turístic Nacional, s’ha reforçat la seguretat augmentant en un 20%

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*