40 policies locals d’altres municipis reforcen la seguretat de València en Falles

40 policies locals d’altres municipis reforcen la seguretat de València en Falles

La coordinació entre les regidories de Govern Interior i Protecció Ciutadana ha fet possible esta acció

Sergi Campillo, regidor de Govern Interior, ha anunciat que hui s’han incorporat els úlltims dos policies contractats en comissió de servicis a policies locals de València provinents d’altres municipis per a reforçar la seguretat en estes Falles.

Campillo ha expressat “l’agraïment molt especialment a tots els municipis del nostre territori que han cedit policies locals durant el període de Falles per a reforçar la nostra plantilla en estes dates festives, ja que, a banda d’estar en alerta pel terrorisme, les falles cauen en cap de setmana i es preveu una afluència massiva de visitants des diverses parts d’Espanya i de l’estranger”.

El Govern de la Nau ha aprovat així la contractació de 40 agents per a estes Falles, un procés al qual es van presentar 253 sol·licituds, de les quals van ser rebutjades sis (tres per no tindre la categoria requerida -eren Oficials-, un per no constar el DNI, i dos per no ser de municipis de la Comunitat Valenciana -Palma de Mallorca i Saragossa-), seguint així el criteri de la nova llei de coordinació de policies locals, que regula les comisions de servicis.

Així, una vegada ordenades les sol·licituds en funció dels criteris de baremació previstos, se’n va elaborar una llista provisional, abans de la llista definitiva. Es va cridar els interessats per ordre d’esta llista, a fi d’oferir la possibilitat d’incorporar-se en comissió de servicis de l’1 al 25 de març de 2018.

Els municipis dels quals provenen els agents són els següents: Alboraia, Alcalà de Xivert, Alfara Patriarca, Algemesí, Almussafes, Bétera, Cullera, Godelleta, l’Alcúdia, Manises, Massanassa, Meliana, Montcada, Montroi, Nàquera, Rafelbunyol, Rafelguaraf, Requena, Silla, Torís i Vila-Real.

Cal recordar que el Consistori té en marxa dos processos d’oposicions, un de 30 places i d’altre de 40, que s’han convocat per primera vegada en 10 anys. Els processos estan marxa, ja que s’han de complir els tràmits dels exàmens, de les proves físiques, mèdiques i psicològiques, i les persones que aconseguisquen la plaça han de passar per l’acadèmia per completar la formació.

Per la seua part, Anaïs Menguzzato, regidora de Protecció Ciutadana, ha afirmat que, en tot moment, “hem tingut clar que anàvem a fer tot el que ens permet la llei per incorporar policies” ha indicat la responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana que ha afegit que “les comissions de servei eren una de les possibilitats i per això nosaltres les vam proposar com a solució per incorporar més agents” ha precisat Menguzzato.

“La comissió de servici també va a servir, com vam dir en un ple, per cobrir les vacants que deixen els policies jubilats aquest any que esperem que també se sumen en breu” ha assenyalat la regidora de Protecció Ciutadana que s’ha mostrat “molt satisfeta amb la incorporació de més policies en falles per augmentar la seguretat de les festes” ha conclòs Menguzzato.Related Articles

De las corridas de Santiago al concierto de Love of Lesbian

Hemos entrado ya hace unos días en el mes de julio y la ciudad de Valencia empieza a celebrar estos días la Feria de Julio.

Oficialmente conocida como “Gran Feria de Valencia” se creó en el año 1871. Su precedente son las corridas de Santia…

Un total de 15 pasos de peatones de Valencia estrenan descontadores

Se han instalado tres descontadores en otros tantos cruces de centros escolares Con el objetivo de mejorar la seguridad en

Metrovalencia fa més accessible la seua estació de Llíria

La instal·lació d’unes plataformes en l’andana facilitarà l’accés als trens a persones amb mobilitat reduïda L’estació de Metrovalencia de la

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*